Over Mij

 

Fotografie is mijn passie die ik al sinds 2018 met mensen deel. In 2021 heb ik samen met mijn vrouw Ewa een fotobedrijf opgericht onder de naam Word by Migo. Ewa helpt me bij het stylen van sets en het leiden van fotoshoots, waardoor we samen onvergetelijke momenten creëren voor onze klanten.

Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie. Ik hou ervan om emoties en schoonheid vast te leggen op foto’s. Ik fotografeer bruiloften, familiesessies, newborn- en zwangerschapsfoto’s. Mijn tweede passie is natuurfotografie, met name macrofotografie, waarmee ik de kleine wonderen van de wereld om ons heen kan ontdekken.

Ik woon in Kerkrade en fotografeer graag in de omgeving. Ik ben gedreven en zorgvuldig in alles wat ik doe, en ik streef ernaar om foto’s te maken die een leven lang gekoesterd zullen worden.

Voor elke fotosessie zet ik me 100% in. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen en dat we samen de perfecte foto’s maken.

 

Bent u op zoek naar een fotograaf die uw unieke momenten vastlegt en prachtige foto’s voor u maakt? Neem dan contact met me op!